Dexterous Rascals Mopshonden

Om onze fokkerij duurzaam te voorzien van positieve impulsen en aantrekkelijke perspectieven op het gebied van genetische variatie en kwaliteit van de ademhaling, hebben we enige tijd geleden onze Rico gekocht. Rico is de zoon van een prachtige mopsenmoeder die op haar beurt weer de dochter is van een hele reeks internationale multi kampioenen. Deze mooie mopsenmoeder is gedekt door een gezonde, rustige en aanhankelijke Staffordshire Bullteriër reu. Deze combinatie heeft geleid tot vijf prachtige pups die op natuurlijke wijze geboren werden.

                                                                 Vader;

 

Moeder;

 

We hebben Rico nu een poosje in huis en ervaren dagelijks dat hij een topper is. Hij is prachtig gebouwd en hij heeft een mooi hoofd. Voor wat betreft uitstraling en verdere exterieur is hij evenveel Mops en Stafje. Kynologen uit de wereld van de Staffen vinden dat hij een hoog mopsengehalte heeft, terwijl Mopsenliefhebbers nog veel staffeneigenschappen in hem ontdekken. Vader en moeder hebben dus beide goed hun best gedaan bij de overerving.

Rico is misschien wel de meest rustige hond die we hebben. Het liefst slaapt hij op de bank op schoot bij één van de baasjes. Hij speelt met de katten en hij begroet af en toe de paarden. In de mopsenroedel is hij een clown. Geen moment van verveling dus met hem. Wanneer er Mopsjes loops worden of zijn dan wordt duidelijk dat ook de hormonen van Rico meer dan voortreffelijk werken.

Hij heeft echt al een plekje in ons hart verovert en we hopen dat hij ons gezin en onze mopsenfokkerij nog veel moois en goeds gaat brengen.

-----------------

RICO

Geboren / Born; 26-07-2018

Gewicht / Weight; 180 gram

PDE;  N/N

DM;    N/N

 

 

 

OK

TerugVerder

DEXTEROUS RASCALS | meranda@mopshondjes.com